Praktisch

Deze reizende belevingsexpo is van 11 oktober t.e.m. 28 januari 2022 te bezoeken in Antwerpen. Daarna strijken we neer in Leuven. O.a. Brussel, Gent en Roeselare staan ook op het programma. Concrete info hierover volgt binnenkort.

De expo richt zich voornamelijk op jongeren tussen 12 en 18 jaar en is gratis toegankelijk voor zowel individuele bezoekers als voor groepen. We vragen je wel om op voorhand te reserveren zodat iedereen in alle rust en veiligheid kan komen kijken, luisteren, doen en beleven.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Adres
Maagdenhuis
Lange Gasthuisstraat 33
2000 Antwerpen

 

Bereikbaarheid
Het Maagdenhuis ligt pal in het centrum van de
stad en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tram
7, 4 (halte Mechelseplein of Nationale Bank), 2,
15 (halte Meir) en 8, 10 (halte Nationale Bank)

Bus
1 en 13 (halte Nationale Bank)

Trein
Antwerpen-Centraal ligt op 20 minuutjes wandelen via de Meir

Met de wagen parkeren
Parkeergarage Oudaan ligt op 5 minuten wandelen.

 

Contact

Voor meer info: welzijnjong@tejo.be

De rondreizende belevingsexpo WE(L) ZIJN JONG! wordt mogelijk gemaakt door de inzet en medewerking van onderstaande partners.

Blijf op de hoogte van onze newsfeed via Instagram

De leerlingenraad van @defreresbrugge bruiste van creativiteit en initiatief tijdens hun actieweek ten voordele van #TEJO #Brugge. Een muziekoptreden, een verkoopactie en allerhande ludieke acties brachten maar liefst 3.500 euro op. #TherapeutenvoorJongeren ...

Weet jij welk TEJO-huis we zoeken? Laat het weten in de reacties! 👇 #TherapeutenvoorJongeren #TEJO #rebus ...

Op zondag 7 november organiseert @jokri9500 in het kader van #JokrivoorJongeren een soepactie ten voordele van #TEJO. Tussen 12 en 13 uur verkoopt de jeugdgroep van de vereniging van jonge christenen verschillende soorten soep in de #SintBartholomeuskerk in #Geraardsbergen. De groep van #Jokri wil door het organiseren van deze actie jongeren warm maken om zich in te zetten voor anderen. #TherapeutenvoorJongeren

Beeld: Jokri Geraardsbergen

#Jokri9500 #IJD #mentalegezondheid #mentaalwelzijn
...